Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reis rond de wereld in Slottuintheater Zeist

Datum nieuwsfeit: 27-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Reis rond de wereld in Slottuintheater

Muziek uit Hawaï, barbershopzang uit Amerika, een Australiër met verbijsterende trucs en Nederlands theater en dans. Het Slottuintheater in Zeist gaat de wereld rond op zondagmiddag 27 augustus. Vanaf 13.30 uur. Gratis.

De familie Hanson heeft een traditie hoog te houden waar het gaat om Hawaïaanse muziek. Al in de jaren twintig van de vorige eeuw speelden de broers Nino en Tjali Hanson in Indonesië. Sinds kort brengen de Hanson Hawaian Minstrels deze nostalgische muziek weer tot leven.

Heel andere muziek maakt het IJsselstein Show Chorus. Deze club enthousiaste vrouwen zingt barbershopmuziek. Van hoog niveau, want ze wonnen al diverse prijzen. Ze zijn niet alleen leuk om te horen, ze maken er ook nog eens een mooie show van.

Sir Realistic komt uit Australië. Dat ze ook daar weten wat theater is, zal blijken als hij het podium betreedt. Durft hij nu wel of niet op een spijkerbed te gaan liggen? Hij is beslist niet wat het schijnt- De kleintjes van BATO laten ook nog even zien wat ze er van kunnen. Aanstekelijke en aandoenlijke dans door lenige kindertjes. Speciaal voor de kinderen tenslotte is er de voorstelling 'Papgemakkelijk', van kindertheater Klep. Om lekker bij te lachen.

De voorstelling in het Slottuintheater begint om 13.30 uur en duurt tot een uur of vijf. De toegang is gratis en bezoekers mogen vrij komen en gaan wanneer ze maar willen. Het Slottuintheater ligt in de tuin achter Slot Zeist (Zinzendorflaan 1, Zeist). Het is bereikbaar via het witte bruggetje. Meer informatie via de infolijn, tel. 030-6910465. Bij twijfel vanwege slecht weer: bel om te horen of de voorstelling door gaat.

Meer weten? Bel Hans van Oosterhoudt, tel. 030-6910840

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie