Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 27-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-08-2000

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug
Niet eens met politie

VEENENDAAL Een 20-jarige inwoner van Veenendaal was het er zaterdagmiddag niet mee eens dat hij een bekeuring zou krijgen voor het niet dragen van de autogordel.

Agenten controleerden de inzittenden van de auto rond vier uur op de Palmen Grift. De man wilde steeds weglopen. Inmiddels was een 22-jarige plaatsgenoot gearriveerd, die zich met de zaak ging bemoeien. Na duw- en trekwerk werden de twee mannen aangehouden. Een agent liep hierbij lichte verwondingen op. Na verhoor zijn de mannen heengezonden. Zij zullen zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Met slok op tegen boom

RHENEN Een twintigjarige automobilist uit Tiel raakte zaterdagmorgen rond half zes in een flauwe bocht van de Grebbeweg en reed tegen een boom. De Tielenaar is naar het ziekenhuis gebracht. Zijn auto raakte zwaar beschadigd.

De man gaf toe een paar biertjes te hebben gedronken. In het ziekenhuis is bloed afgenomen voor onderzoek naar alcoholgebruik.

Met slok op in de sloot

WIJK BIJ DUURSTEDE Een 47-jarige inwoner van Wijk bij Duurstede is aangehouden nadat hij dronken zijn auto half in een sloot parkeerde.

De man raakte zondagmorgen even na één uur met zijn auto van het wegdek van de Wijkersloot en reed half in de sloot. Agenten troffen de bestuurder aan, die niet zo vast op zijn benen stond en met dubbele tong sprak. Op het politiebureau werd een blaastest afgenomen. De man bleek de auto met zon 1,55 promille op te hebben bestuurd. Zijn rijbewijs is ingenomen en proces-verbaal is opgemaakt.

Te veel op

AMERONGEN Surveillerende agenten controleerden zondagmorgen even na twee uur een 23-jarige automobilist uit Elst op de Van den Boschstraat op alcohol. Hij blies 1,7 promille, voldoende om zijn rijbewijs kwijt te raken. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie