Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidie technologische aanpak maatschappelijke vraagstukken

Datum nieuwsfeit: 28-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Subsidie voor technologische aanpak van maatschappelijke vraagstukken

Van 28 augustus tot en met 29 september kunnen bedrijven, kennisinstellingen en andere organisaties projectideeën indienen voor het stimuleringsprogramma Technologie & Samenleving (T&S). In 2000 is in totaal NLG 5,75 miljoen beschikbaar voor initiatieven die technologie vernieuwend gebruiken om maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. Het gaat bij T&S om thema's als het leren in de werkomgeving, (re)integratie van arbeidsgehandicapten, preventie van arbeidsuitval, criminaliteitspreventie en sociale integratie. T&S wordt door Senter uitgevoerd in opdracht van verschillende ministeries. Op 13 juni vindt een voorlichtingsmiddag plaats over de subsidiemogelijkheden binnen het programma.

In het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie