Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Resultaat cameratoezicht gemeente Tilburg goed

Datum nieuwsfeit: 28-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Tilburg

28-8-2000

Evaluatierapport gereed

Resultaat cameratoezicht goed

Het sinds 11 mei j.l.in werking gestelde camerasysteem functioneert goed. Uit het evaluatierapport is gebleken dat de betrokken politiefunctionarissen en toezicht-houders het systeem zeer gebruiksvriendelijk vinden. Het eenvoudig te bedienen systeem heeft in de drie maanden vooral tijdens het Europees Kampioenschap voetbal geholpen bij het preventief bestrijden van incidenten.
Er komt een kleine aanpassing aan de opstelling om terugzoeken van beelden te vergemakkelijken. Daarnaast heeft de politie aangegeven behoefte te hebben aan een tweede bedieningspaneel, zodat bij grootschalige evenementen meerdere pleinen tegelijk bekeken kunnen worden. Het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie