Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Woningmarkt Kernhem Gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 28-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Woningmarkt start maandag 28 augustus

De derde woningmarkt over Kernhem wordt gehouden van 28 augustus tot en met 18 september. Tijdens deze woningmarkt, die plaatsvindt in stadskantoor 'De Doelen' aan het Raadhuisplein 2 in Ede, is de presentatie te verwachten van 211 nieuwbouwwoningen in zowel de sociale als de vrije sector.

Evenals tijdens voorgaande woningmarkten zijn de verkopende makelaars aanwezig in stadskantoor 'De Doelen', zodat belangstellenden zich direct kunnen laten inschrijven. De verkopende makelaars zijn Breunissen v.d. Berg Makelaardij, Van de Bunt Makelaardij, Makelaardij Keus, Siereveld Makelaardij en Makelaardij Jeltes ten Hoor. Overigens maakt het niet uit of belangstellenden zich inschrijven tijdens de eerste of de laatste dag van de woningmarkt.

Openingstijden
De woningmarkt is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.Ede, 23 augustus 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie