Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werk zoeken via Internet ook in België eenvoudiger

Datum nieuwsfeit: 28-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Onderwerp: Robopost, multidifussie van uw CV of werkaanbieding
Auteur: david debie
E-mail: (david@robopost.com)
Bedrijf: Robopost Benelux
Adres: rue galice 1 dr Bianchi
Plaats: aix en provence
Tel.: 0032 4 86 79 68 71
Fax: 0033 4 42 52 99 65

Werk zoeken via het Internet : nu ook in België een pak eenvoudiger en sneller.

www.robopost.com is een Franse internet site die zich bezighoudt met multidiffusie van kandidaten en vacatures in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Er is echter sinds kort een Belgische (www.robopost.be ) versie van deze site op het net verschenen.

Het multi-diffusiesysteem staat de internetgebruiker toe zijn curriculum vitae naar de 5 beste (of meer) nationale sites te sturen en dit met één klik en geheel gratis. De kandidaat vult slechts één keer zijn CV in en wordt dankzij het
multi-diffusiesysteem onmiddellijk naar de 5 beste nationale sites verzonden. Hierdoor wordt uiteraard zeer veel tijd en geld uitgespaard.

Op deze site kan men eveneens de voordelen en diensten van de 30 beste nationale sites (gespecialiseerd in werkaanbiedingen) gedetailleerd bekijken. Er wordt een gans formulier aan de 30 beste sites gewijd waar men in detail de voor- en nadelen van de sites kan bekijken.

Ook voor een bedrijf dat zijn vacante posten graag opgevuld wil zien is het multi-diffusiesysteem een verademing. Het bedrijf vult slechts éénmaal een formulier in en de robot verstuurt deze werkaanbieding naar een 7-tal gespecialiseerde sites die vacatures plaatst.

Hieronder vind u alle tijdschriften die over Robopost-frankrijk reeds een artikel hebben geschreven u kunt ze raadplegen op het volgende adress: www.aktor.fr/presse.htm


---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie