Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

N219 in Nieuwerkerk aan den IJssel afgesloten

Datum nieuwsfeit: 28-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

17-08-2000

N219 in Nieuwerkerk aan den IJssel afgesloten

In verband met het uitfrezen en opnieuw asfalteren wordt de hoofdrijbaan van de provinciale weg N219 (1e Tochtweg tussen Parallelweg Noord en Zuidelijke Dwarsweg) tijdelijk afgesloten. Om het verkeer zo min mogelijk tot last te zijn vinden de werkzaamheden plaats van 20.00 uur tot 06.00 uur, van 28 augustus tot en met 2 september. (Brom-)fietsers ondervinden nauwelijks hinder van de werkzaamheden.

Doorgaand verkeer in de richting van Nieuwerkerk aan den IJssel (A20) wordt omgeleid via de Zuidelijke Dwarsweg. Doorgaand verkeer in de richting Rotterdam wordt omgeleid via de Groene Weg/Wollefoppenweg en het doorgaand verkeer in de richting Zevenhuizen wordt omgeleid via de afrit Moordrecht (Middelweg en Zuidelijke Dwarsweg). De omleidingen worden met borden aangegeven.

Een volledige afsluiting van de weg is noodzakelijk als gevolg van de aangescherpte ARBO-richtlijnen voor het veilig werken aan en langs de weg.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie