Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TicketBox en KNVB verlengen contract met 7 jaar

Datum nieuwsfeit: 28-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

STAATSLOTERIJ

TicketBox en KNVB verlengen contract met 7 jaar

PERSBERICHT

Den Haag, 28 augustus 2000

TicketBox verlengt contract met KNVB/Cotass
Overeenkomst voor de komende 7 voetbalseizoenen

TicketBox blijft ook de komende voetbalseizoenen hét distributiekanaal voor alle toegangskaarten voor wedstrijden in de KPN Eredivisie, Totodivisie, Amstel Cup, Uefa Competitie, Champions Leaque en voor het Nederlands Elftal. De Staatsloterij, eigenaar van TicketBox, verlengde vandaag het contract met de KNVB/Cotass voor een periode van 7 jaar. Zowel Gerard van Egerschot (directeur van de Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij) als Arie van der Eijden (directeur van de KNVB) waren vanmiddag aanwezig bij de ondertekening van het nieuwe contract.

De vorige overeenkomst tussen de Staatsloterij en de KNVB dateerde van 1995. Inmiddels maken alle betaald voetbalclubs in Nederland gebruik van de diensten van TicketBox. Het distributienetwerk, met 850 verkooppunten op dit moment, breidt zich nog steeds uit. Voetballiefhebbers kunnen daardoor voor elke wedstrijd terecht bij een nabijgelegen verkooppunt. Bovendien kunnen ze via telefoon en internet 24 uur per dag informatie verkrijgen over wedstrijden.

TicketBox
TicketBox is inmiddels uitgegroeid tot het grootste ticketnetwerk in ons land. Het bureau verzorgt niet alleen de voorverkoop voor voetbalwedstrijden, maar ook voor concerten en ander entertainment. Kaarten hiervoor kunnen naast de verkooppunten ook besteld worden via de website of het call center. Betrouwbaarheid, goede service en een uitgebreid netwerk zijn de belangrijkste pijlers van het succes van TicketBox.

Voor verdere informatie: Anne de Lange, voorlichter van de Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij (SENS). Hij is telefonisch bereikbaar op 070-3021604 (kantoor), 06-65152770 (semafoon) of 030-2720352 (thuis).

28 aug 00 16:50

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie