Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

B en W gemeente Zaanstad luiden Olympische sporters uit

Datum nieuwsfeit: 28-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente ZaanstadBurgemeester en wethouders luiden Zaanse Olympische sporters uit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zaanstad ontvangen maandag 28 augustus aanstaande de vijf Zaanse sporters die deel gaan nemen aan de Olympische Spelen. Het gaat om Ingrid Leijendekker, Marjan op den Velde, Edmee Hiemstra, Karla Plugge (allen waterpolo) en Dennis Looze (triathlon). Het college heft samen met de ´Sydney-gangers´ het glas om ze veel succes te wensen.

Triatleet Dennis Looze (28) maakt deel uit van de drie man tellende Nederlandse ploeg. Hij vertrekt op 5 september naar Sydney. De triathlon mannen wordt gehouden op 17 september. De waterpolodames (resp. 24, 29, 30 en 31 jaar) spelen alle vier bij de Zaandamse club Nereus. Zij vliegen op 31 augustus naar Brisbane om daar nog enkele dagen met het voltallige Nederlandse team (13 speelsters) te trainen. Op 11 september gaan ze naar Sydney voor het Olympische toernooi. Hun eerste wedstrijd vindt plaats op 16 september.


Zaanstad, 21augustus 2000


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie