Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gigaquest-wedstrijd voor innovatieve internetontwikkelaars

Datum nieuwsfeit: 29-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

*** PERSBERICHT ***

Utrecht, 29 augustus 2000

GIGAQUEST: EEN WEDSTRIJD VOOR INNOVATIEVE INTERNET-ONTWIKKELAARS

In samenwerking met GigaPort, SURFnet, Twinning en het Telematica Instituut organiseert ThinkQuest Nederland een nieuwe wedstrijd: GigaQuest. Voor GigaQuest ontwikkelen de deelnemers innovatieve Internet-applicaties en -diensten die gebruik maken van het geavanceerde GigaPort-netwerk. De deelnemers moeten behoren tot de GigaPort-doelgroep. Deze bestaat uit hoger onderwijs en onderzoek en bedrijven die precompetitief onderzoek en ontwikkeling doen.

Momenteel wordt er in Nederland hard gewerkt aan de aanleg van het GigaPort-netwerk ("Next Generation Internet (NGI) in Nederland"). Dit netwerk zal Internet-verbindingen op Gigabit-snelheid leveren. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie