Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Extra vergadering commissie BOVO gemeente Houten uitgesteld

Datum nieuwsfeit: 29-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Extra vergadering commissie BOVO uitgesteld

maandag 28 augustus 2000 - Door: Ed Plekkenpol

De extra openbare vergadering van de commissie BOVO die stond gepland op dinsdag 29 augustus is uitgesteld. In de vergadering zou onder andere worden gesproken over de plannen voor het centrum van Houten, het nieuwe gemeentehuis en het communicatieplan centrum Houten. Door de fractie van Groen Links was om uitstel gevraagd, omdat bleek dat vrijwel niemand op de hoogte bleek van de extra vergadering. De gemeente had verzuimd deze aan te kondigen in het gemeentenieuws en andere lokale media en ook inwoners en organisaties bleken niet op de hoogte. Al met al bleek dit reden genoeg om op een ander moment de vergadering te houden. Een nieuwe datum was bij de redactie van DDGH nog niet bekend.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1996 - 2000 Deze website is een particulier initiatief van AG Computers en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten). Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie