Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fl. 200.000 voor winnende concept startende e-ondernemer

Datum nieuwsfeit: 29-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ANDERSEN CONSULTING

fl. 200.000 voor een startende e-ondernemer

Winnaar van wedstrijd voor het beste e-business plan wordt bijgestaan door Andersen Consulting.

Amsterdam, 29 augustus 2000 - In Nederland lopen veel mensen rond met een idee voor het opzetten van een internet start-up. Vaak zijn het briljante e-commerce concepten, maar toch slaagt maar een bescheiden aantal ondernemers erin een gezond bedrijf op te zetten. Bij het uitbouwen van een goed concept naar een gezonde onderneming komt een hoop kijken, vaak zaken waar een beginnend ondernemer in eerste instantie niet aan heeft gedacht. Een kritische blik van deskundigen kan teleurstellingen voorkomen.
Daarom hebben Andersen Consulting, First Dutch, Fortis Bank en Libertel gezamenlijk eVentureNow in het leven geroepen, een wedstrijd voor e-business start-ups. Een jury van deskundigen beoordeelt hun businessplannen. Zij lichten alle inzendingen door en geven hun visie. Elke beginnende ondernemer kan daar zijn voordeel mee doen. De hoofdprijs is fl.15.000 cash en de twee runners-up krijgen elk fl. 5.000.

Maar het belangrijkste is de professionele ondersteuning. De eVentureNow winnaar krijgt consultancy-uren van de specialisten van Andersen Consulting ter waarde van fl. 200.000. De runners-up krijgen elk fl. 30.000 aan consultancy-uren. Daarmee kunnen beginnende ondernemers een vliegende start maken. Meer informatie op www.eVentureNow.nl.

First Dutch is een corporate finance adviseur die geïntegreerde financieel-economische en juridisch diensten aanbiedt. Fortis is een internationaal werkende financiële dienstverlener met 62.000 medewerkers.
Libertel is een groot telecombedrijf met 3.000 medewerkers en 2 miljoen mobiele bellers.

Andersen Consulting is een wereldwijd opererend consultancybedrijf voor organisatie-advies en technische ondersteuning, goed voor 8,9 miljard dollar omzet. Zij heeft als missie 'to help our clients create their future'. Andersen Consulting werkt voor klanten uit alle branches volgens het concept van Business Integration: integratie van strategie, mensen, bedrijfsprocessen en technologie. De organisatie heeft meer dan 65.000 mensen in dienst in 48 landen waarvan ruim 700 mensen in Nederland. Homepage: www.ac.com

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie