Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming IT-Concerndirecteur Ahold

Datum nieuwsfeit: 29-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Benoeming IT-Concerndirecteur Ahold

Zaandam, 29 augustus 2000- Bij Koninklijke Ahold is de heer Jan Pieter Herweijer (50) per 1 september a.s. benoemd tot Concerndirecteur Informatie- systemen en Technologie (IS & T). In deze functie zal hij de Raad van Bestuur assisteren bij de voorbereiding en uitvoering van strategische beslissingen ten aanzien van informatietechnologie. Ook zal hij nauw samenwerken met de Chief Information Officers (CIO?s) van de werkmaatschappijen en joint venture partners van Ahold.

Jan Pieter Herweijer heeft een aanzienlijke ervaring in het managen van informatie-technologie. Hij bekleedde senior managementfuncties bij onder meer General Electric, IBM, Getronics, AKZO ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie