Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 29-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 29-08-2000
Persbericht district Maasland

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL Bij een verkeersongeval op de Joost van den Vondellaan in Oss is dinsdagmorgen een 17 jarige inwoner van Geffen gewond geraakt. De jongen reed vanaf t Woud de rotonde op en kwam in botsing met een 41 jarige automobilist uit Grave die vanaf de Heihoeksingel de rotonde opreed. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Oss gebracht.

INBRAAK IN WONING In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een woning aan de Maaskade in Oss. Nadat een raam was opengebroken is een gedeelte van de woning doorzocht. De bewoners missen een portemonnee en de sleutels van een auto. De auto, een zwarte Mercedes Benz E200, die bij de woning geparkeerd stond, bleek eveneens verdwenen te zijn.

ALCOHOL De politie heeft maandagavond een 21 jarige man uit Oosterhout bekeurd wegens rijden onder invloed van alcohol. Een getuige meldde bij de politie dat de man op de A 50 onder Geffen op de rechterrijstrook reed ondanks een wegafzetting wegens wegwerkzaamheden. Op de Cereslaan trof de politie de auto in de berm aan terwijl hij door twee mannen werd voortgeduwd. Een van hen bleek de bestuurder van de auto te zijn. Na een blaastest kreeg hij een rijverbod van 6 uren en een proces-verbaal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie