Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 29-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 29-08-2000 3e Persbericht 29 augustus 2000

Politieberichten

Eindhoven: Verkeerscontrole in het kader van De Scholen zijn weer begonnen
Dinsdagmorgen tussen 7.50 uur en 8.50 uur is er een bromfietscontrole gehouden op de Hene-gouwenlaan. Acht bromfietsen zijn gecontroleerd. Twee daarvan kregen een bekeuring omdat de bromfiets een te groot vermogen had. Op de Huizingalaan zijn dinsdagmorgen bij een controle 14 bromfietsers bekeurd. 1x geen helm; 9x het negeren van roodlicht; 3x een te groot vermogen en een met een defecte uitlaat. Dinsdagmiddag tussen 15.00 uur en 16.15 uur kregen bij de verkeerscontrole op de Oude Bossche Baan 27 bromfietsers een bon. 13x het negeren van roodlicht; 10x een te groot vermogen; 2x geen helm en 2x geen certificaat.

Eindhoven: Diefstal portemonnee
Dinsdagmiddag rond 13.20 uur is een 41- jarige man uit Luyksgestel slachtoffer geworden van zakkenrollen. Bij het afrekenen in een horecagelegenheid aan de Markt bemerkte hij dat zijn portemonnee uit zijn broekzak verdwenen was. In de portemonnee zaten twee telefoonkaarten, een pasje en geld.

Eindhoven: Aanranding
Dinsdagmiddag omstreeks 13.10 uur is op de Roubaixlaan een 14- jarige fietster uit Eindhoven door een onbekende bromfietser aangerand. Zij fietste daar richting Fransebaan toen zij plotseling door de, haar van achteren inhalende, bromfietser onzedelijk werd betast. Het meisje gaf te kennen daar niet van gediend te zijn. Hierop duwde de bromfietser het meisje en reed daarna snel weg richting Fransebaan.

Eindhoven: Tasjesroof
Dinsdagmiddag omstreeks 13.15 uur is een 32- jarige vrouw uit Eindhoven beroofd van haar schoudertas. Zij liep in het tunneltje aan de Kruisstraat. Plotseling voelde ze een ruk aan de schoudertas. De vrouw keek om en zag dat de tas niet meer aan haar schouder hing. Direct daarop zag ze een bromfietser met haar schoudertas wegrijden. In de tas zat een Gsm, diverse sleutels, make-up en een portemonnee met daarin geld.

Mierlo: Verkeerscontrole
Dinsdagmiddag tussen 14.45 uur en 15.45 uur is er op de Geldropseweg een bromfietscontrole gehouden. 12 bromfietsen zijn gecontroleerd. Elf van hen kregen een proces-verbaal omdat de bromfiets een te groot vermogen had. Een bromfietser kreeg een bekeuring omdat de bromfiets niet voorzien was van een oranje/ gele plaat.

Best: Snelheidscontrole
Dinsdagmiddag tussen 13.15 uur en 15.15 uur is er op de Eindhovenseweg Zuid een snelheids-controle gehouden. 513 voertuigen zijn gecontroleerd. 10 daarvan reden sneller dan de toege-stane snelheid. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 123 km/u.

Bladel: Diefstal auto
Dinsdagmiddag tussen 13.30 uur en 14.15 uur is er vanaf de Van Dissellaan een witte perso-nenauto, Citroën AX11TE, gekentekend YH-59-BL, gestolen.

Valkenswaard: Roodlicht controle
Dinsdagmiddag is er een roodlicht controle gehouden op de Dommelseweg. Acht bestuurders kregen een proces-verbaal voor het negeren van het rood verkeerslicht en een automobilist kreeg een proces-verbaal omdat hij een onjuist kenteken op zijn aanhanger had.

Geldrop: Diefstal uit winkel
Dinsdagavond om 18.30 uur is in het Winkelcentrum Coevering een 30- jarige man uit Eindho-ven aangehouden. Hij nam daar uit een winkel 5 pakken koffie weg zonder deze af te rekenen. Een beveiligingsbeambte kon de man, die de pakken koffie onder zijn jas verstopt had, na aanhouding overdragen aan de politie. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Tegen ver-dachte is proces-verbaal opgemaakt.

Veldhoven: Verkeerscontrole
Dinsdagmiddag tussen 15.45 uur en 17.30 uur is er op de Heikantsepad een bromfietscontrole gehouden. Een snelle bromfietser kreeg een proces-verbaal voor het niet dragen van een helm, het rijden op een onverplicht fietspad en het onterecht voeren van een oranje plaat. Een bromfietser werd bekeurd voor het rijden zonder een bromfietscertificaat en een bromfietser omdat hij nog geen zestien jaar was, hij over het onverplichte fietspad reed en niet was verzekerd. Zijn bromfiets is inbeslaggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie