Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwerp-besluiten gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 30-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

WET MILIEUBEHEER

ONTWERP-BESLUITEN
Het gemeentebestuur is van plan een milieuvergunning te verlenen (on­ der het stellen van voorschriften om de nadelige gevolgen voor het milieu te beperken) aan:
Mts. Klok-H. Ouwendorp, voor een veehouderij op het adres Laarweg 32 te Harskamp WM/1999-173
J.P. Heger, voor een veehouderij op het adres Veldhuizerweg 2 te Lunteren WM/1999-179
A. Hotting, voor een kwekerij voor wormen en insecten op het adres Frankeneng 116b te Ede WM/1999-181
L.F.J.M. van de Meijdenburg, voor een fotolab op het adres Prins Bernhardlaan 10a te Ede WM/2000-040
E. Veenendaal, voor een pluimveehouderij op het adres Fransesteeg 16 te Ede WM/2000-065

Het gemeentebestuur is van plan een milieuvergunning te weigeren aan H.W. Viets, voor een veehouderij op het adres Molenweg 22 te Harskamp HW-95-014

Het gemeentebestuur is tevens van plan een milieuvergunning gedeeltelijk te verlenen (onder het stellen van voorschriften om de nadelige gevolgen voor het milieu te beperken) aan mw. Bakkenes, voor een veehouderij op het adres Drieënhuizerweg 1 te Lunteren HW-1992-380 Het plan is deze vergunning gedeeltelijk te weigeren en wel voor 90 vleeskalveren en 141 vleesvarkens.
Het betreft een nieuwe beslissing op de aanvraag. Een eerder besluit van het college van B. & W. is door de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State vernietigd vanwege het ammoniakaspect. De aanvraag zelf is niet gewijzigd.

Het gemeentebestuur is tevens van plan een milieuvergunning te weigeren aan A. Stomphorst, voor een vee-houderij op het adres Laarweg 5 te Harskamp HW-1992-054
Het betreft een nieuwe beslissing op de aanvraag. Een eerder besluit van het college van B. & W. is door de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State vernietigd vanwege het ammoniakaspect. De aanvraag zelf is niet gewijzigd.

MELDING (van wijzigingen in het bedrijf zonder toename van de milieubelasting).
Bij het gemeentebestuur is een melding binnengekomen van H. van Lambalgen, Willinkhuizersteeg 2b te Wekerom. Blijkens de kennisgeving wordt het bedrijf uitgebreid met een opslagloods voor landbouw-machines. HW-1992-276

Bedenkingen
Naar aanleiding van de ontwerp-besluiten. Een ieder kan tot 29 september 2000 gemotiveerde schriftelijke bedenkingen indienen naar aanleiding van het ontwerp-besluit. Voorts kan tot 22 september 2000 een ieder verzoeken om gelegenheid tot mondelinge gedachtewisseling over het ontwerp-besluit en tot het mondeling indienen van gemoti­ veerde bedenkingen daartegen. Het verzoek kan telefonisch worden gedaan, tel. (0318) 68 04 69.
Adres indienen bedenkingen: burgemeester en wethouders, p/a de directeur van de dienst Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 9024, 6710 HM EDE.
Geheimhouding: alléén op verzoek van een bezwaarde worden naam en adres niet bekend gemaakt.

INZAGE
De stukken van bovenvermelde melding en ontwerp-besluiten kunnen tot 29 september 2000 worden ingezien en wel elke werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag bovendien tot 20.00 uur. Op aanvraag kunnen de stukken ook na genoemde datum worden ingezien. Adres inzage: Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede.Ede, 30 augustus 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie