Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ben en De Lotto initiëren Olympisch multimediaplatform

Datum nieuwsfeit: 30-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Den Haag, 30 augustus 2000

Ben en De Lotto initiëren Olympisch multimediaplatform Nauwe samenwerking met Radio 538, SBS 6 en NOC*NSF

Tijdens de Olympische Spelen, pakken Radio 538, SBS6 en NOC*NSF uit met een reeks aan programma-activiteiten. Van 15 september tm 1 oktober is er een dagelijkse radio-uitzending, een dagelijks Tv-programma op SBS 6 en er is een speciaal voor de Spelen gebouwde website: www.sport.nl Dit multimediaplatform is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen negen organisaties en is een initiatief van Ben en De Lotto.

Om te beginnen zal Radio 538 tijdens de Spelen het programma Evers staat op in Sydney live uitzenden. Tijdens deze programma's zal Edwin Evers van maandag tot en met vrijdag van 6 tot 9 uur Nederlandse tijd Olympische atleten interviewen over hun kansen, hun prestaties, hun medailles en hun frustraties. Op vrijdagavond en in het weekend verzorgen respectievelijk Cobus Bosscha ('Cobus & Co') en Jens Timmermans live radioprogramma's vanuit Down Under. Thuisbasis van de programma's in Sydney is Villa 538.

Daarnaast zal SBS 6 met ingang van 18 september dagelijks om 20.00 uur het TV-programma In Sydney staat een Huis (werktitel) uitzenden, dat wordt gepresenteerd door André van der Toorn. In dit programma, dat eveneens wordt uitgezonden vanuit Villa 538 in Sydney, worden elke dag Nederlandse Olympische atleten geïnterviewd. 'Koken met sporters' is een van de programmaonderdelen die zowel tijdens de radio- en TV-uitzendingen alsook op de website zullen terugkeren.

Op de website www.sport.nl zal een aparte sectie compleet worden gewijd aan de Olympische activiteiten en programma's van Ben, De Lotto en Radio
538. Deze website wordt gebouwd en onderhouden door sportkoepel NOC*NSF.

* Radio: Evers staat op in Sydney e.a. dagelijks live op Radio 538
* Internet: website www.sport.nl van NOC*NSF

* Televisie: dagelijks programma op SBS 6 gedurende de Spelen
* Exclusieve interviews met Olympische atleten
* Mogelijk gemaakt door Ben en De Lotto

Voor meer informatie:

Henny van der Heiden, Directeur Interne en Externe Betrekkingen. Telefoon: (070) 305 5000, Mobiel: 06 2409 5376, E-mail: (pers@ben.nl). Persberichten op de site:
www.ben.nl/ik_ben_ben/ben_tekst/index_tekst.html

Villa 538 is mogelijk gemaakt door Ben, De Lotto, Pon, Randstad en Samsung.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie