Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste paal nieuwbouw CMG Oost-Nederland

Datum nieuwsfeit: 30-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Eerste paal nieuwbouw CMG Oost-Nederland

Amstelveen, 29 augustus 2000 - Vandaag is de eerste paal geslagen van de bouw van een kantoor van 12.000 m2 op het industrieterrein IJsseloord II aan de rand van Arnhem. Hiervan wordt tweederde langjarig gehuurd door CMG Oost-Nederland. Uit dien hoofde verrichtte Frans Somers, Sector Directeur van CMG, de openingsceremonie. De oplevering wordt verwacht op 1 oktober 2001. De 400 ICT-professionals die nu nog gehuisvest zijn in de huidige vier kantoren van CMG Oost-Nederland - drie in Arnhem en één in Eerbeek - verhuizen allen te zijner tijd naar het nieuwe pand.

CMG ging vier jaar geleden van start met de uitbreiding van haar kantorennetwerk in de regio Oost-Nederland. Het betreft hier slechts enkele van de vele regiokantoren van CMG, die passen binnen de regiofilosofie van het bedrijf. Naast de hoofdkantoren in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amstelveen heeft CMG nu 11 regiokantoren, verspreid door het gehele land. Daarmee beoogt CMG enerzijds haar klanten dicht bij huis te bedienen, terwijl zij ICT-specialisten en -consultants tevens de mogelijkheid biedt een uitdagende loopbaan in de buurt van hun woonplaats te hebben. Aldus verkreeg CMG de afgelopen jaren goed toegang tot regionale arbeidsmarkten.

Jan van den Hazel, Managing Directeur van de regionale divisie Advanced Technology: "Wij zien uit naar het moment van oplevering van het nieuwe kantoor. Met het huidige groeitempo is het te voorzien, dat de nu vastgelegde 8.000 m2 kantoorruimte tegen die tijd te krap zal zijn. Het is denkbaar dat we bij de oplevering al meer dan de nu geplande ruimte zullen huren."

Uitstekende locatie
Gelegen in de knieholte van knooppunt Velperbroek (tussen A12 en A348) zal het nieuwe kantoor zowel tijdens de bouw als na voltooiing door niemand over het hoofd worden gezien. Het kantoor is een initiatief van Delta Ontwikkelingsgroep uit Dordrecht in nauwe samenwerking met het ontwikkelingsbedrijf IJsseloord II. "Wij zijn verheugd met de nieuwbouw van een groot kantoorgebouw met allure op IJsseloord II. Het slaan van de eerste paal is altijd een bijzonder moment, om daarna in rap tempo de realisatie ter hand te nemen", aldus de heer Zachariasse, directeur van Delta Ontwikkelingsgroep. De bouw wordt uitgevoerd door de VOF Bouwcombinatie IJsseloord II (Ballast Nedam en Giesbers).

Efficiënt gebruik
CMG Oost-Nederland is één van de grootste ICT-dienstverleners in haar regio. Het bedrijf houdt zich bezig met Management en Business Consultancy, System Development voor vele platformen en Advanced Technology consultancy. Alle markten worden bediend: financiële sector, handel, transport en industrie, telecommunicatie-, media-, energie- en nutsbedrijven en overheid. CMG Oost-Nederland heeft veel kennis op het gebied van ERP (BaaN en SAP), MES (Industriële automatisering), e-/m-commerce (Web/WAP), TestFrame, Systems Management Consultancy (ITIL), Security, Software Engineering en Infra- en netwerkstructuren. "In het nieuwe CMG-kantoor op IJsseloord II worden de totale expertise van CMG in deze regio onder één dak gebracht. Dat leidt tot een betere communicatie onderling en tot een efficiënter gebruik van de faciliteiten", aldus Frans Somers.

CMG
CMG is een toonaangevende Europese ICT-Services Groep, die zakelijke ICT-diensten levert in de vorm van consultancy, systeemontwikkeling en -integratie, softwareapplicaties en informatieverwerking. CMG is opgericht in 1964 en is internationaal actief vanuit haar Europese bases in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, België, Denemarken, Ierland en in het Verre Oosten vanuit bases in Australië, Singapore en Maleisië. CMG levert en ondersteunt applicaties voor klanten over de gehele wereld. Daarnaast heeft de Groep een wereldwijde productenbusiness voor mobiele telecommunicatie met support centra in Europa, Noord - en Zuid Amerika en in het Verre Oosten. CMG is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en Amsterdam.

CMG levert kennis, producten en oplossingen aan de financiële sector, handel, transport en industrie, telecommunicatie-, media-, energie- en nutsbedrijven en overheid. Een groeiend aantal diensten op het gebied van informatieverwerking en andere beheersdiensten wordt geleverd waaronder salarisverwerking, personeelsinformatiesystemen, beheer van call centers en netwerken. Meer informatie over CMG kunt u vinden op www.cmg.nl.

Voor meer informatie:
CMG Nederland B.V.contactpersoon: Helen HosmanCorporate Communicatie ManagerTel: 020 - 50 33 000E-mail adres: (helen.hosman@cmg.nl) Monogram Communication Strategies (MCS) BV contactpersoon: Robert de MollTel : 023 - 56 28 208 E-mail adres: (robertdm@monogram.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie