Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PaperX.com lanceert 1FACE als oplossing voor papierfabrikant

Datum nieuwsfeit: 30-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PaperX.com lanceert 1FACE; een complete e-commerce oplossing voor papierfabrikanten

Londen, 30 augustus 2000 - paperX.com, toonaangevend leverancier van e-business oplossingen voor de Europese papierindustrie, lanceert 1FACE: een individueel, op maat gesneden pakket van Internetdiensten, ontworpen om papier-, pulp- en kartonfabrikanten een eigen e-commerce oplossing te verschaffen, die direct toegankelijk is vanuit hun bestaande Internetomgeving.

De implementatie van de 1FACE-oplossing van PaperX is aanzienlijk voordeliger dan het ontwikkelen van een eigen e-commerce verkoopoplossing. Met een tariefstructuur die gebaseerd is op een initiële vergoeding en een servicevergoeding per kwartaal, biedt 1FACE cliënten een oplossing om ongelimiteerd te kunnen handelen via ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie