Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BaByXL BroadBand DSL sluit contract met InterXion

Datum nieuwsfeit: 30-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

BaByXL BroadBand DSL sluit contract met InterXion ten behoeve van breedbanddiensten in Noord-Holland

Den Haag, 29 augustus 2000 - BaByXL BroadBand DSL, de enige onafhankelijke Nederlandse aanbieder van toegang tot telecommunicatie-breedbandnetwerken, heeft een overeenkomst gesloten met InterXion. Door deze overkomst kunnen telecommaatschappijen, Internet Providers en content-leveranciers via InterXion direct aan het breedbandnetwerk van BaByXL gekoppeld worden. De locatie van InterXion in Amsterdam wordt daarmee het belangrijkste knooppunt in het access netwerk van BaByXL voor de provincie Noord Holland.

BaByXL BroadBand DSL is de enige onafhankelijke aanbieder van landelijk dekkende telecommunicatie-breedbandnetwerken in Nederland. Door gebruik te ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie