Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Randenbroek/Schuilenburg Amersfoort krijgt ABC-school

Datum nieuwsfeit: 30-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort

augustus 2000

Randenbroek/Schuilenburg krijgt eerste ABC-school

Randenbroek/Schuilenburg krijgt als eerste Amersfoortse wijk een ABC-school (Amersfoortse Brede Combinatieschool), een variant op het principe van de Brede School.

De Brede School is een combinatie van een (basis)school met voorzieningen als een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en jeugdgezondheidszorg. Het doel van een ABC-school is in de eerste plaats de ontwikkelingskansen van kinderen te vergroten. Het gebouw van de ABC-school zal echter ook gebruikt worden voor activiteiten voor alle wijkbewoners. Randenbroek-Schuilenburg wordt de eerste wijk met een ABC-school. Het is de bedoeling dat in de toekomst alle wijken een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie