Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe technologie bij productie voedingsproducten

Datum nieuwsfeit: 30-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Chromatografie: nieuwe technologie bij de productie van hoogwaardige voedingsproducten en fijnchemicaliën

Met chromatografie is het mogelijk om zeer specifiek biomoleculen uit een complexe stroom te zuiveren. Vooral voor de winning van nutraceuticals, enzymen, geur-, kleur- en smaakstoffen uit bijvoorbeeld fermenten, melk, planten en zelfs reststromen biedt chromatografie mogelijkheden. Chromatografie wordt momenteel vooral toegepast in de farmaceutische industrie, bij de productie van medicijnen. Door de snelle ontwikkelingen in onder meer de biotechnologie en de levensmiddelenindustrie, met name op het gebied van functional foods, zullen de toepassingen van chromatografie in deze sectoren snel in aantal toenemen. ATO heeft onlangs een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie