Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 30-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van woensdagmiddag
16:06 woensdag 30 augustus 2000

Dirk Neef 06 - 51 557 950

Tas gestolen

HOOGEVEEN. Een 64 jr. vrouw uit Tiendeveen is woensdagmiddag op de Hoofdstraat in Hoogeveen haar tas kwijtgeraakt. Zonder dat zij iets merkte werd de tas, met daarin o.a. een portemonnee met wat geld, uit haar fietstas gestolen.


*
Autokrakers

ASSEN. Woensdagmorgen werd een auto opengebroken welke geparkeerd stond aan de Van Riebeeckstraat in Assen. Uit de auto werd de radio gestolen. Ook uit een auto die geparkeerd stond op een parkeerplaats bij een kantoor aan de Overcingellaan in Assen werd de radio gestolen. Bij beide autos werd een ruit vernield.


*
Inbraken

ASSEN. Woensdagmorgen vroeg werd er ingebroken in een woning aan de Kloosterstraat in Assen. Men drong de woning binnen via een raam. Uit de woning is een horloge gestolen.

ZUIDLAREN. In de nacht van dinsdag op woensdag werd in Zuidlaren ingebroken in een winkel aan de Stationsweg. In een andere winkel in dezelfde straat bleef het bij een poging. Bij de inbraak werd wat kleingeld buit gemaakt.


*
Zakkenrollen

ASSEN. In het centrum van Assen werd woensdagmorgen de portemonnee van een man uit die plaats gerold. Zonder dat hij iets merkte werd de portemonnee uit zijn broek gehaald. Er zat ongeveer f. 125,- in.


*
Brand

KLAZIENAVEEN. Woensdagmiddag werden aan de Zwichtstraat in Klazienaveen een houten schuurtje en een aangebouwde garagebox door brand verwoest. De oorzaak van de brand is nog niet bekend maar kortsluiting wordt niet uitgesloten. De brandweer bluste de brand. Door de brand gingen o.a. een fiets, twee koelkasten, en gereedschap verloren. Een schadebedrag is niet bekend. De eigenaar is tegen brand verzekerd.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie