Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KUB scoort hoog in bedrijfskunde-onderzoek

Datum nieuwsfeit: 30-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Katholieke Universiteit Brabant

KUB scoort hoog in bedrijfskunde-onderzoek

Op een deze week voor het eerst verschijnende internationale ranking van de hoogst aangeschreven wetenschappers op het gebied van de 'management-sciences' komen economen en bedrijfskundigen van de KUB goed voor de dag. In Nederland staan de universiteiten van Tilburg en Rotterdam elk met drie onderzoekers op de beste positie. De Tilburgse eer is binnengehaald door de hoogleraren Geert Hofstede (internationaal management), Niels Noorderhaven (organisatietheorie) en Hans Schenk (industriebeleid).

De Nederlandse inbreng wordt gecompleteerd door de Rijksuniversiteit Groningen die met één onderzoeker vertegenwoordigd is. Als de lijst wordt gecorrigeerd voor de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie