Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidie voor Natuur en Milieu Overijssel

Datum nieuwsfeit: 30-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Zwolle, 30 augustus 2000

f 67.000 SUBSIDIE VOOR NATUUR EN MILIEU OVERIJSSEL

Gedeputeerde Staten van Overijssel verlenen een subsidie aan Natuur en Milieu Overijssel van
f 67.000,- voor twee projecten. De projecten zijn beide gericht op educatie ten aanzien van de leefomgeving en met name het wateraspect daarbij.
Project Omschrijving Subsidiebedrag
Je omgeving in beweging Het project is bedoeld voor het creëren van betrokkenheid bij de planning en ontwikkeling van de eigen omgeving voor leerlingen van acht middelbare scholen in het Regge-stroomgebied. De nadruk ligt sterk op de waterhuishouding in het gebied. In het kader van het lesprogramma worden een boek een lesmap ontwikkeld. In het schooljaar 2001/2002 zal dit worden gebruikt. f 22.500,- Watch In heel de provincie Overijssel voeren kinderen (van 8 tot 14 jaar) in school- of verenigingsverband onderzoek uit naar de kwaliteit van het oppervlaktewater in hun eigen omgeving. De resultaten van hun onderzoek worden verzameld, uitgewerkt en gebruikt voor het waterbeheer. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de landelijke Internet site. f 44.500,-

Nadere informatie:
team Communicatie, Bonnie van der Meer, telefoon 038 425 14 16

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie