Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werk aan de weg in Helpman-Oost en Rivierenbuurt Groningen

Datum nieuwsfeit: 30-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Groningen

Werk aan de weg in Helpman-Oost en Rivierenbuurt 30 augustus 2000
Voor Helpman-Oost en de Rivierenbuurt zijn in overleg met de bewoners verkeersplannen vastgesteld. Binnenkort worden die uitgevoerd: tussen eind augustus en eind oktober.
In Helpman-Oost zullen vanaf eind augustus tot eind oktober hoofdzakelijk inritconstructies worden aangelegd. De werkvolgorde is: langs de Helperbrink bij de aansluiting van Brinklaan, Mozartstraat, Coendersweg beide zijden, Haydnlaan en Strausslaan. Daarna langs de Helperzoom bij de zijstraten Groenendaal, Händellaan, Nolenslaan en Colijnlaan. Dan langs de Goeman Borgesiuslaan bij de aansluitingen van de Domela Nieuwenhuislaan, Groen van Prinstererlaan, Troelstralaan, Thorbeckelaan en Van Houtenlaan. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie