Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 31-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 31-08-2000
Persbericht district Maasland

VIER SNELKRAKEN Vannacht zijn in Oss en omgeving vier winkels doelwit geweest van snelkrakers. De eerste melding was even na 2.00 uur in Schaijk in een zaak aan de Schutsboomstraat, waar men met grof geweld een ruit vernielde. Het is nog onbekend wat er is weggenomen. De tweede melding kwam tegen 3.00 uur. Het betrof een snelkraak in een winkel aan het Marktplein te Lith. Er werd voor duizenden guldens aan sigaretten en sigaren gestolen. De derde melding kwam even na 5.00 uur. In Geffen had men een grote ruit van een winkel aan de Tolweg in Geffen ingegooid. Men is echter niet in de zaak geweest. De vierde melding kwam uit Berghem, waar men omstreeks 5.20 uur een ruit van een fietsenzaak aan de Sint Willibrordusstraat vernielde en twee ATB-fietsen meenam. In alle gevallen was er sprake van een rode Opel Kadett met daarin twee mannen die telkens met bivakmutsen op de snelkraken pleegden. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

DIEFSTAL UIT VRACHTAUTO Uit een geparkeerde vrachtwagen aan de A50 bij Heesch zijn vannacht veertien dozen met schoenen en accesoires leeggehaald.

TUINSET WEGGEHAALD Vannacht is uit een achtertuin van een huis aan de Broekhoek te Heesch een houten tuinset gestolen. Waarde onbekend. Uit de voortuin van een huis aan de Wilhelminasingel te Berghem is vannacht ook een smeedijzeren tuinset weggehaald.

VERKEERSCONTROLE Op de Nistelrodeseweg in Heesch heeft de politie vanochtend 26 hardrijders betrapt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 126 km/u, terwijl 80 is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie