Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 31-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

donderdagmiddag 31 augustus 2000
16:28 donderdag 31 augustus 2000

Bert peters 0592 361294 of 06 53 23 80 59

Vanaf donderdagmiddag 31 augustus 17.00 uur tot maandagmorgen 04 september 08.00 uur verzorgt Bert Visser de persvoorlichting.

Alteveer, veroorzaker ongeval doorgereden
Vanmorgen omstreeks 07.30 uur reed een 34-jarige man uit Hoogeveen met zijn auto over de Alteveer vanuit de richting Hoogeveen. In een bocht werd hij geconfronteerd met een tegenligger die aan het inhalen was. Om een aanrijding te voorkomen reed hij de berm in waarna hij na ongeveer 30 meter weer op de weg kwam. Daar raakte hij de controle over zijn voertuig kwijt en schoof door de linkerberm tegen een boom. Ook raakte hij nog een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 26-jarige man uit Hoogeveen. De bestuurder die in de bocht aan het inhalen was, reed in een grijze VW Golf, type 2 en reed door na het ongeval. Ook de bestuurder die ingehaald werd reed na het ongeval dor. De politie wil graag weten wie de doorgereden bestuurder was en verzoekt aan eventuele getuigen om zich te melden bij het wijkteam de Wolden, gevestigd in Zuidwolde.

Vledder, autokraken
Aan de Delmer werden drie autos opengebroken en de radio/cd-speler weggenomen. Uit één van de autos werd bovendien de cd-wisselaar uit de kofferbak weggenomen.
Aan de Kreuzeveen en de Palmbosweg werd een auto opengebroken en de radio/cd-speler weggenomen. In beide gevallen werd een raampje ingeslagen.
Aan de Rolle werd het slot geforceerd van een auto waarna de radio/cd-speler werd weggenomen.
Aan de Paaswei werd een radio-cassettespeler weggenomen en aan de Pastorieweg bleef het bij een poging. De radio was nog aanwezig maar was wel deels gedemonteerd.

Roden, onderzoek molotovcocktails
Het onderzoek naar de daders die molotovcocktails over het hek van het AZC gooiden, heeft nog niet geleid tot resultaat. De technische recherche heeft ook een onderzoek ingesteld en ook daaruit zijn nog geen resultaten bekend.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie