Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Strategische samenwerking MicroSrategy en Devote

Datum nieuwsfeit: 31-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Strategische samenwerking MicroSrategy en Devote

Plannen omgezet in daden met prestigieus project bij Elsevier Science

Utrecht 31 augustus 2000 - Devote heeft in MicroStrategy een sterke partner gevonden op het gebied van Business Intelligence en CRM. Het partnerschap richt zich primair op kennisontwikkeling en marktbenadering en heeft zich inmiddels in de praktijk bewezen. Devote en MicroStrategy werken nauw samen aan een prestigieus project bij Elsevier Science.

MicroStrategy werd door Devote betrokken bij een onlangs getekend meerjarencontract met Elsevier Science. Samen ontwikkelen en implementeren consultants van beide bedrijven een internetportaal en analysetools gericht op Elsevier ScienceDirect. Met deze analysetools kunnen medewerkers van Elsevier Science rapporten genereren uit een datawarehouse met 800.000 artikelen uit meer dan 1200 publicaties op 14 wetenschappelijke vakgebieden. De rapporten worden gebruikt voor het monitoren en wereldwijd distribueren van informatie via een extranet. Voor pro-actieve en snelle distributie van deze informatie wordt de pushtechnologie van MicroStrategy ingezet.

MicroStrategy s ervaring met en kennis van Business Intelligence en CRM vormen een uitstekende aanvulling op de unieke combinatie van disciplines binnen Devote: Business Architecture, Information & ICT Architecture, Business Applications & Back Office, Business Intelligence & Knowledge Management en eCommerce & CRM. De opdrachtgevers kunnen nu profiteren van een grotere beschikbaarheid van gebundelde, diepgaande technologische kennis, inzicht en expertise. Daarmee kunnen zij tot snellere -en meer onderbouwde- besluitvorming te komen. Daarnaast kunnen de klanten op hun beurt via deze samenwerking een groter marktbereik en/of een stevigere marktpositie realiseren. Over Devote
Devote is gespecialiseerd in eBusiness en IT-architectuur consultancy en implementatie. Devote, sinds februari 1999 genoteerd aan Amsterdam Exchanges, opereert in de top van de markt. Hier ondersteunt het bedrijven om te ondernemen in de mondiale digitale netwerkeconomie door voortdurend kennis beschikbaar te stellen op het gebied van strategie, ontwikkeling en implementatie van eBusiness en IT-architectuur. Het totale personeelsbestand bedraagt momenteel meer dan 350 medewerkers. Opdrachtgevers behoren tot de top-100 van in Nederland opererende ondernemingen, waaronder Elsevier, ABN AMRO, Ahold, KPN, Wehkamp, Macintosh Retail Group en Koninklijke Landmacht.

Over MicroStrategy
MicroStrategy is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor Intelligent E-Business® en bijbehorende consultancy, opleiding en ondersteuning. Een E-Business platform waarmee organisaties bedrijfskritische processen kunnen optimaliseren en inzicht krijgen in de interactie met klanten partners en toeleveranciers. Inzicht dat leidt tot verbetering van bijvoorbeeld klantsegmentatie, marketing effectiviteit en de winstgevendheid per klant. Ook stelt het organisaties in staat doelgerichte 1:1 marketing campagnes in te voeren en via gepersonaliseerde informatie, klantloyaliteit te versterken. Dit gebeurt via alle communicatie-kanalen: web, wireless en voice. MicroStrategy heeft meer dan 800 klanten in uiteenlopende marktsegmenten. Er zijn samenwerkingsverbanden met meer dan 225 system integrators, applicatieontwikkelaars en platformpartners. Wereldwijd heeft MicroStrategy ruim 2100 medewerkers in 40 kantoren in onder andere de Verenigde Staten, Canada, Europa, Zuid-Amerika en Japan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Washington D.C. MicroStrategy is genoteerd aan de NASDAQ: MSTR. Meer informatie over MicroStrategy is te vinden op de website: www.microstrategy.com.

Contact voor de redactie:
MicroStrategy Devote Potters PR Paul Trouw Dennis Steen Monique Potters 030 - 2408111 030 - 6569010 0345 - 501595 ptrouw@microstrategy.com d.steen@devote.nl monique@potterspr.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie