Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Externe agenda Gedeputeerde Staten van Overijssel

Datum nieuwsfeit: 31-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Zwolle, 29 augustus 2000

EXTERNE AGENDA GEDEPUTEERDE STATEN VAN OVERIJSSEL

Periode 31 augustus tot en met 09 september 2000

Donderdag 31 augustus 2000

Gedeputeerde Nap houdt een toespraak en verricht de officiële handeling ter gelegenheid van de opening van het woon- en zorgcentrum Broekheurnerstede vanaf 15.30 uur, Broekheurnerplein 2 te Enschede.

Vrijdag 01 september 2000

Gedeputeerde Kristen zal om 13.00 uur de openingstoespraak houden van het Saxion Operafestival in de Grote Kerk aan de Oude Markt te Enschede.


Zaterdag 02 september 2000

Gedeputeerde Oosterhof houdt een toespraak en verricht de openingshandeling ter gelegenheid van de Overijsselse Molendag, vanaf 09.30 uur bij Restaurant en windkorenmolen De Bökkers Mölle, Rijksstraatweg 45 te Olst.

Gedeputeerde Kristen verricht om 15.30 uur de openingshandeling van de jubileumexpositie van de Kunstvereniging Diepenheim, Grotestraat 17 te Diepenheim.

Maandag 04 september 2000

Vanaf 09.30 uur vindt er een vergadering plaats van de commissie Sterke Steden en Vitaal Platteland in het Provinciehuis te Zwolle.

Vanaf 15.00 uur vindt er een vergadering plaats van de commissie Meedoen aan de Samenleving in het Provinciehuis te Zwolle.

Commissaris van de Koningin Hendrikx en gedeputeerde Oosterhof zijn aanwezig bij de Opening van het Academisch Jaar van de Universiteit Twente, aanvang 15.30 uur in de Grote Kerk, Oude Markt te Enschede.

Gedeputeerde Kamperman is voornemens vanaf 12.30 uur het werkbezoek van staatssecretaris
J.W. Remkes van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, aan Overijssel bij te wonen.

Dinsdag 05 september 2000

Gedeputeerde Oosterhof is vanaf 19.30 uur aanwezig bij de openbare hoorzitting met betrekking tot de Trajectnota Hanzelijn en het bijbehorende Milieu-effectrapport (MER), De Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1 te Zwolle.

Woensdag 06 september 2000

Commissaris van de Koningin Hendrikx en gedeputeerde Kemperman zijn aanwezig bij de ontvangst van minister Brinkhorst van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij ter gelegenheid van zijn werkbezoek aan Overijssel, aanvang 09.30 uur in Restaurant Tante Sien te Vasse.

Vanaf 13.00 uur vindt er een vergadering plaats van de commissie Strategie, Bestuur en Middelen in het Provinciehuis te Zwolle.

Vanaf 17.00 uur vindt er een vergadering plaats van de commissie Werk voor Iedereen en Bereikbaar Overijssel in het Provinciehuis te Zwolle.

Donderdag 07 september 2000

Commissaris van de Koningin Hendrikx is voornemens aanwezig te zijn bij de afscheidsreceptie van de heer drs. Rob den Besten als voorzitter van de Raad van Bestuur van de N.V. Nederlandse Spoorwegen, aanvang 16.00 uur, in het Spoorwegmuseum te Utrecht.

Gedeputeerde Oosterhof houdt om 16.00 uur een toespraak ter gelegenheid van de ingebruikstelling van een nieuw type bus van vervoersmaatschappij Arriva bij het Busstation te Zwartsluis.

Gedeputeerde Nap is aanwezig bij de afscheidsreceptie van de heer drs. M.J.P. Schmidt, algemeen directeur van het Streekziekenhuis Coevorden-Hardenberg, 16.00 tot 18.00 uur in het personeelsrestaurant "De Smorre" van het Streekziekenhuis, J. Weitkamplaan 4 te Hardenberg.

Vrijdag 08 september 2000

Commissaris van de Koningin Hendrikx neemt, ter gelegenheid van de viering van het 75-jarig bestaan van Het Oversticht, het eerste exemplaar van het jubileumboek `Over Schoonheid' in ontvangst, aanvang 13.45 uur in Schouwburg Odeon te Zwolle. Gedeputeerde Kristen neemt het eerste exemplaar van de digitale cultuurhistorische atlas in ontvangst.

Gedeputeerde Nap brengt vanaf 10.00 uur een werkbezoek aan de Federatie voor Ouderverenigingen voor verstandelijk gehandicapten, waarbij onder andere een bezoek wordt gebracht aan een ouderproject in Nijverdal.

Het College van Gedeputeerde Staten is aanwezig bij de opening van het Statenjaar 2000-2001 vanaf 19.00 uur in Restaurant Watermolen Bels, Bergweg 9 te Mander.
Commissaris van de Koningin Hendrikx verzorgt om 19.00 uur het welkomstwoord.

Zaterdag 09 september 2000

Commissaris van de Koningin Hendrikx verricht om 11.00 uur de openingshandeling van het vijfde Rom-Bom-Bom-festival in De Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle.

Nadere informatie:
team Communicatie, secretariaat , telefoon: 038 425 23 45

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie