Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Blue Fox NV sluit overeenkomst voor softwareplein.nl

Datum nieuwsfeit: 31-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Aantal pagina's: 1

Dordrecht, 31 augustus 2000

BLUE FOX SLUIT OVEREENKOMST VOOR SOFTWAREPLEIN.NL

Blue Fox Enterprises N.V. heeft een overeenkomst gesloten met InterPlein B.V. voor de exploitatie en het leveren van inhoudelijke informatie voor softwareplein.nl. Dit zal onderdeel gaan uitmaken van de door InterPlein verzorgde internet portals voor tal van doelgroepen. Zo zijn er pleinen voor onder meer financiële en zakelijke doeleinden, wonen, samenleving, computers en internet. Deze portals trekken maandelijks ruim 400.000 bezoekers die samen meer dan 7 miljoen pagina's per maand raadplegen. Voor Blue Fox zal het softwareplein naar verwachting een belangrijke stroom bezoekers opleveren voor www.software.nl, de softwareshop waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd. Naar verwachting zullen beide sites over enkele weken op internet toegankelijk zijn voor bezoekers. Het samenwerkingsverband met InterPlein B.V. past in de strategie van Blue Fox om op het gebied van internet samen te werken met partners.

Opzet
De pleinen van interplein.nl zijn opgezet volgens een vast concept. Bezoekers vinden informatie over tal van onderwerpen waarover zij in discussie kunnen gaan met andere bezoekers. Ook treffen zij verwijzingen aan naar andere websites, bijvoorbeeld van aanbieders van producten of diensten. Voor veel vaste bezoekers dient InterPlein als een startpagina voor het zoeken naar informatie op internet. Maandelijks surfen ruim 400.000 bezoekers naar de diverse pleinen die ruim 7 miljoen pagina's bekijken.

Profiel InterPlein
InterPlein B.V. ontwikkelt met ruim 130 medewerkers tal van pleinen met diverse onderwerpen in eigen beheer of in samenwerking met partners zoals Blue Fox. Ook ontwikkelt InterPlein vergelijkbare concepten voor andere organisaties, zoals een financiële rubriek voor de website van Sky Radio. Door haar vernieuwende activiteiten op internet werd InterPlein B.V. onlangs door Juniorkamer Nederland gekozen tot de meest veelbelovende onderneming in ons land.

Profiel Blue Fox Enterprises
Blue Fox Enterprises N.V. is een ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in distributie van software en specialistische hardware in combinatie met diensten zoals internet, satelliet telecommunicatie, opleidingen, maatwerk software, infrastructuur, software beheer, detachering, werving en selectie en het uitgeven van magazines. Blue Fox Enterprises is genoteerd aan de Officiële Markt van Amsterdam Exchanges N.V.

/ / / / / / /

Voor meer informatie:
De heer S.W. Eisma, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Blue Fox Enterprises N.V., tel: 078 649 29 99

internet site: www.bluefox.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie