Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jan Bosch hoogleraar Software Engineering in Groningen

Datum nieuwsfeit: 31-08-2000
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen

Bosch hoogleraar Software Engineering

Jan Bosch (Zwolle, 1967) is benoemd tot hoogleraar Software Engineering binnen de faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen. Na de HTS in Emmen studeerde Bosch informatica aan de universiteit Twente, al waar bij in 1991 afstudeerde. Vervolgens promoveerde hij in 1995 aan de Lund University (Zweden) op een proefschrift getiteld: 'Layered Object Model - investigating paradigm extensibility'. Sinds begin 1994 werkt dr. Bosch aan de University of Karlskrona/Ronneby (Zweden). Momenteel is hij daar hoogleraar software engineering. Zijn onderzoek betreft het software architectuur-ontwerp en software productlijnen. Hij is van mening dat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie