Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Navis bijzonder hoogleraar Experimentele Nefrologie

Datum nieuwsfeit: 31-08-2000
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen

Navis bijzonder hoogleraar Experimentele Nefrologie

Gerjan Navis (Groningen, 1956) is benoemd tot bijzonder hoogleraar Experimentele Nefrologie binnen de faculteit der Medische Wetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen. De leerstoel is ingesteld door de Nier Stichting Nederland. Navis studeerde geneeskunde in Groningen en promoveerde in 1986 op het proefschrift: 'Enalapril and the Kidney'. De specialisatie interne geneeskunde werd in 1990 voltooid, gevolgd door de opleiding tot nefroloog. Ze is thans werkzaam als internist-nefroloog in het Academisch Ziekenhuis Groningen, en als universitair docent bij de disciplinegroepen Inwendige Geneeskunde en Klinische Farmacologie van de faculteit der Medische Wetenschappen. Als hoogleraar wil ze ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie