Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bekendmaking kapvergunning Capelle a/d Ijssel

Datum nieuwsfeit: 31-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Bekendmaking kapvergunning

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend, dat zij kapvergunningen heeft verleend aan:

Woonzorg Nederland

voor het kappen van 2 Robinia pseudoacacia, 1 Platanus acerifolia, 1 Acer platanoides, 1 Ulmus hollandi-ca, 1 Quercus palustris en 1 Populus canadensi op het terrein aan de Baronie wegens reconstructiewerk-zaamheden, rioolwerkzaamheden en ophogingswerkzaamheden.

Door de diverse werkzaamheden is het niet mogelijk het terrein te herplanten.
De genoemde bomen zijn gezien hun conditie, leeftijd, soort en/of de standplaats niet te handhaven en/of te verplanten.

De betreffende kapvergunningen liggen vanaf heden, van 08.00 tot 19.00 uur, op werkdagen ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111 te Capelle aan den IJssel.
Meer informatie hierover is te verkrijgen via het telefoonnummer (010) 2848 631.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht heeft elke belanghebbende de bevoegdheid om tegen deze beschikking bij de gemeente een bezwaarschrift in te dienen. Het gemotiveerde bezwaarschrift moet wor-den ingediend binnen een termijn van zes weken. Deze termijn vangt aan met ingang van de dag na verzending

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie