Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wageningen Universiteit benoemt nieuwe stafdirecteur

Datum nieuwsfeit: 31-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Wageningen Universiteit

Persbericht

31-08-00

Frans Kampers benoemd tot stafdirecteur informatievoorziening

De Raad van Bestuur van heeft dr.ir. Frans Kampers benoemd tot de nieuwe stafdirecteur Informatievoorziening (Chief Information Officer) van Wageningen Universiteit en Researchcentrum. Kampers was afdelingshoofd Infrastructurele en Facilitaire Zaken van het concernbureau van de Dienst Landbouwkundig Onderzoek (cDLO). In zijn nieuwe functie is Kampers verantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling op het gebied van informatisering en informatievoorziening van Wageningen UR.

Dr.ir. F.W.H. Kampers (42), geboren te Helmond en woonachtig te Huissen, studeerde technische natuurkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven, alwaar hij in 1988 promoveerde. Van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie