Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IRIS Group bedient met brokers met oprichting IRISonline.com

Datum nieuwsfeit: 31-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

IRIS INVESTMENT SUPPORT SYSTEMS

IRIS GROUP BEDIENT BROKERS MET OPRICHTING IRISONLINE.COM B.V.

Amsterdam, 31 augustus 2000- De IRIS Group, de toonaangevende aanbieder van geavanceerde software voor de professionele aandelen-, futures- en optiehandel, heeft onlangs IrisOnLine.com B.V. opgericht. De jarenlange expertise binnen IRIS Group en het onlangs aangetrokken expansiekapitaal staan garant voor een succesvolle en gezonde opstart- en groeifase.

IrisOnLine.com -een 100% dochter van IRIS Group- zal zich voornamelijk toeleggen op het ontwerpen en implementeren van on-line handelsapplicaties en faciliteiten (ASP-model) voor Nederlandse brokers. Hierdoor zal het ook voor kleine en middelgrote brokers buitengewoon aantrekkelijk zijn gebruik ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie