Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming Algemeen Directeur Nefarma

Datum nieuwsfeit: 28-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlands Normalisatie-instituut

Persberichten

Benoeming Algemeen Directeur Nefarma

Den Haag, 28 augustus 2000 - De heer dr.Cees de Visser is per 1 januari 2001 benoemd tot algemeen directeur van Nefarma, de Nederlandse Vereniging van de Research-georiënteerde Farmaceutische Industrie.

In zijn huidige functie is de heer De Visser algemeen directeur van het Nederlands Normalisatie-instituut (NEN) te Delft. Daarvoor was hij ondermeer vijf jaar werkzaam, eveneens als algemeen directeur, bij het College ter beoordeling van geneesmiddelen (CBG), en gedurende zeven jaar directeur-beheerder in het Academische Ziekenhuis te Leiden. Hij heeft scheikunde gestudeerd.

Cees de Visser over zijn motivatie om bij Nefarma te gaan werken: "De continue ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen boeit mij zeer. Met een efficiënt gebruik van geneesmiddelen kan mijns inziens een enorme "gezondheidswinst" worden behaald. Om daaraan nu een bijdrage te leveren vind ik een uitdaging."

omhoog

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie