Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Projectorganisatie Betuweroute neemt deel aan InnoTrans 2000

Datum nieuwsfeit: 29-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Betuweroute neemt deel aan InnoTrans 2000 - Berlijn 29 Augustus 2000

In Berlijn vindt van dinsdag 12 september tot en met zaterdag 15 september 's werelds grootste vakbeurs Innotrans 2000 plaats. Deze internationale vakbeurs richt zich op passagiersvervoer, goederentransport en technologie. Meer dan 25 landen haken in op het beursthema transport per spoor en presenteren de nieuwste methoden van vervoer op lange en korte afstanden, spoorinfrastuctuur en verkeersmanagement. Projectorganisatie Betuweroute is samen met Holland Rail Industry vertegenwoordigd op de beurs in het Holland Paviljoen.

InnoTrans 2000 - Berlijn in het kort
Op de beurs zijn zon 700 exposanten aanwezig uit de totale internationale logistieke keten. De missie van Innotrans 2000 is tweeledig. Enerzijds wordt hoogwaardige informatie geboden op het gebied van ontwikkelingen in de transportsector. Daarnaast wordt een kijkje in de keuken geboden van een branche die met razendsnelle innovaties te maken heeft. Er is veel te zien en te horen over zaken als de nieuwste vervoersmiddelen, systemen, technische onderdelen en aanverwanten diensten.

Tijdens de beurs vindt tevens een congres plaats wat ingaat op het thema Transport in de 21ste eeuw en er worden interessante seminars gehouden. Het is daarmee dé plaats om ervaringen, ideeën en oplossingen uit te wisselen en te vergelijken.

Meer weten?
Meer informatie over InnoTrans 2000 vindt u op www.innotrans.de

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie