Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Milieujaarverslag 1999 gemeente Zeist vastgesteld

Datum nieuwsfeit: 30-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zeist

Milieujaarverslag 1999 gemeente Zeist vastgesteld

De raadscommissie Milieu c.a. van Zeist adviseerde op 30 augustus jl. positief over het milieujaarverslag over het jaar 1999. De uitvoering van de meeste milieutaken lag in handen van de Milieudienst Zuidoost Utrecht. Het milieujaarverslag beschrijft de productie van het ambtelijk apparaat binnen de taakvelden Bedrijfsmilieutaken, Bodem en water, Geluid en lucht, Afval, Gemeentelijke interne milieuzorg, Energie, en de milieu-inbreng in de taakvelden Ruimtelijke ordening, Bouwen, Verkeer en Communicatie. Verder geeft het verslag informatie over de onderwerpen die in het overlegorgaan milieu&landschap aan de orde kwamen en over bestedingen die zijn gedaan uit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie