Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Regional Sales Director Dorint Hotels & Resorts

Datum nieuwsfeit: 07-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Lankhorst Public Relations

Dorint nieuwe Regional Sales Director

Nijmegen, 7 september 2000

Marcel Romein nieuwe Regional Sales Director Dorint Hotels & Resorts

Vanaf deze maand is Marcel Romein (33) de nieuwe Regional Sales Director voor Dorint Hotels & Resorts, district Benelux.

Sinds tien jaar is Marcel Romein werkzaam in het hotelwezen. Hij vervulde bij twee Golden Tulip hotels de functie van Director of Sales en Marketing. Voor die periode was hij eveneens werkzaam als salesmanager in de hotellerie.

Marcel Romein is geschoold in het hotelvak. Na zijn opleiding aan de Middelbare Hotel School volgde hij diverse cursussen en opleidingen in marketing en sales. Hij haalde onder meer het diploma Strategic Marketing en Marketing Management aan Cornell University in de Verenigde Staten.

Groei Dorint Hotels & Resorts
Dorint Hotels & Resorts is van origine een Duitse hotelorganisatie. Mede door het samengaan met de Oostenrijkse partner Rogner in 1998 heeft de groep zich met name buiten Duitsland verder ontwikkeld. Op dit moment telt de hotelgroep 87 verschillende accommodaties met 14.000 kamers in totaal elf landen (Duitsland, Nederland, België, Spanje, Marokko, Turkije, Albanië, Oostenrijk, Hongarije, Tsjechië en Zwitserland). In de Benelux zijn er vijf Dorint Hotels & Resorts.

Voor 2000 en 2001 staan nog tien nieuwe accommodaties gepland, waarvan een aantal zakenhotels in Londen, Parijs, Brussel, Amsterdam, Frankfurt en Düsseldorf. De hotelgroep wil in 2001 verder doorgroeien naar ruim 100 hotels.

Meer informatie over de nieuwste ontwikkelingen is te vinden op de site: www.dorint.nl

Marcel Romein

Noot aan de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie