Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Integratie computer en telefonie noodzakelijk'

Datum nieuwsfeit: 01-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Voor meer informatie:

AVAYA Communication
Bas Baars
Tel: 030 609 7600
Fax: 030 609 7650
(bbaars@lucent.com)

Lammers van Toorenburg PR
Francine Loos
Tel: 030 656 50 70
Fax: 030 656 54 73
(avaya@lvtpr.nl)

INTENSIVERING BERICHTENVERKEER NOODZAAKT TOT INTEGRATIE COMPUTER EN TELEFONIE

TER PUBLICATIE: 1 SEPTEMBER 2000

NIEUWEGEIN - Marktonderzoeksbureau Heliview en Avaya Communication, de voormalige Lucent Technologies New Enterprise Networks Group die per 1 oktober van dit jaar een zelfstandige beursnotering krijgt, concluderen uit onderzoek dat niet alleen het berichtenverkeer van organisaties in de top van het Nederlandse bedrijfsleven aanzienlijk toeneemt, maar ook dat klanten via een toenemend aantal kanalen contact opnemen met deze organisaties. Om de communicatie met hun klanten optimaal te laten verlopen kiest tweederde van de organisaties voor een vergaande integratie van computer- en telefonieverkeer.
Het communicatievraagstuk wordt voor het bedrijfsleven gedomineerd door een aantal factoren. Handel via Internet staat centraal in vele discussies over hoe de bedrijfsvoering zich in de komende jaren zal ontwikkelen. Het overgrote deel van de organisaties ziet in dat hun klanten via het Internet steeds betere informatie krijgen over producten en diensten. Een optimale informatievoorziening binnen de serviceorganisaties van ondernemingen wordt daarom steeds belangrijker.

Wat nu reeds zeer relevant is voor het leeuwendeel van de organisaties, is de bereikbaarheid van individuele medewerkers. Een groeiend aantal ondernemingen geeft aan dat het van groot belang is dat klanten direct terecht kunnen komen bij de juiste persoon, via het door hen gewenste medium. Met het groeiende berichtenverkeer wordt de uitdaging klanten direct en met de juiste informatie te woord te staan des te groter. De respondenten gaven voor het merendeel aan deze uitdaging het hoofd te willen bieden door een verregaande integratie van hun computer- en telefonie-infrastructuren.

Marktonderzoeksbureau Heliview heeft in opdracht van Avaya Communication een onderzoek in de top van het Nederlandse bedrijfsleven uitgevoerd naar het gebruik van en de perceptie ten aanzien van berichtenverkeer en communicatie in het algemeen. Bij 101 hoofdzakelijk ICT- en technisch eindverantwoordelijke personen is in mei van dit jaar een interview afgenomen.

Op deze plaats bevindt zich een diagram van het afgenomen interview deze luidt "wijze van benadering van organisaties door hun klanten". Dit diagram kan opgevraagd worden bij (douwejan@lvtpr.nl)

Avaya Communication
Avaya Communication, voorheen de Enterprise Network Group van Lucent Technologies, heeft wereldwijd 34.000 medewerkers in 90 landen en heeft wereldwijd ruim 1 miljoen klanten, waaronder 80% van de Fortune 500 bedrijven. Avaya levert communicatiesystemen voor bedrijven, overheden en andere organisaties. Avaya biedt oplossingen voor spraak, geconvergeerde spraak en data, Customer Relationship Management, messaging, multiservice netwerken en netwerkbekabeling. Avaya is wereldwijd marktleider in messaging en netwerkbekabeling en marktleider in de Verenigde Staten op het gebied van bedrijfscommunicatiesystemen en call center-meer- systemen. Dankzij een breed portfolio aan diensten en producten en strategische allianties met technologie- en consultingbedrijven en ruim 2.800 Business Partners is Avaya totaalleverancier van complete e-communicatie-oplossingen. Meer informatie is te vinden op www.avaya.nl

Heliview Marketingservice
Heliview Marketingservice B.V. is sinds 1983 actief als een full-service marktonderzoeksbureau. Inmiddels is Heliview uitgegroeid tot marktleider op het gebied van gespecialiseerd marktonderzoek in de Benelux. In de ICT markt wordt continu onderzoek verricht naar de ontwikkelingen op het bied van informatie- en communicatietechnologie. Op basis van deze continumetingen geeft Heliview de ICT- en de Telecom Monitor® uit. Deze studies geven elk afzonderlijk een compleet beeld van de markt en de ontwikkelingen. Daarnaast wordt ook de consumentenmarkt op het gebied van ICT zorgvuldig in kaart gebracht met de Consumer Monitor®. Met deze producten heeft Heliview volledig inzicht in de ICT markt en is daardoor instaat haar relaties te informeren en te adviseren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie