Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bodembeheerplan Zwijndrecht ter inzage

Datum nieuwsfeit: 01-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Vaststellen bodemzoneringskaart
en het bodembeheerplan

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Zwijndrecht geven ingevolge het bepaalde in de Inspraakverordening kennis van hun concept-besluit om de bodemzoneringskaart en het bodembeheerplan voor de gemeente Zwijndrecht vast te stellen. Dit concept-besluit zal met ingang van 1 september 2000 vier weken ter inzage liggen in het infocentrum van het gemeentehuis, Burgemeester de Bruïnelaan 45 te Zwijndrecht.

Bij het opstellen van de bodemzoneringskaart is het gemeentelijke grondgebied ingedeeld in een aantal zones, waarbinnen de bodem afgezien van lokale uitzonderingen een vergelijkbare milieuhygiënische kwaliteit heeft. Per zone geldt een aantal regels, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie