Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraakprocedure volkstuinencomplex Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 01-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Inspraakprocedure volkstuinencomplex en trapveld

Burgemeester en wethouders geven kennis van het feit dat vanaf vrijdag 1 september 2000 gedurende 4 weken ter inzage zal liggen de aanvraag van de gemeente Zwijndrecht om een vrijstelling ingevolge artikel 19 Wet op de Ruimtelijke Ordening met bijbehorende stukken ten behoeve van een volkstuinencomplex en trapveld op de locatie Oude Stationsweg/Heer Oudelandslaan. Het bestaande volkstuinencomplex langs de Munnikensteeg zal moeten verdwijnen in verband met de aanleg van een tenniscomplex en bedrijventerrein. De locatie Oude Stationsweg/Heer Oudelandslaan is als vervangende locatie aangewezen. Burgemeester en wethouders overwegen n.a.v. de aanvraag de procedure ingevolge artikel 19a lid 4 Wet op de Ruimtelijke Ordening te doorlopen Gedurende genoemde termijn van terinzagelegging kunnen inwoners van de gemeente Zwijndrecht en in de gemeente belanghebbende natuurlijke en rechtspersonen naar keuze een schriftelijke of mondelinge inspraakreactie op dit voornemen indienen. Schriftelijke inspraakreacties kunnen worden gericht aan:

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht
t.a.v. mevr. J. de Lege
Postbus 15
3330 AA te Zwijndrecht

Voor mondelinge inspraakreacties kan telefonisch contact worden opgenomen met mevr. J. de Lege, doorkiesnummer (078) 620 66 13.

Zwijndrecht, 31 augustus 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie