Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zwijndrecht investeert 2,1 miljoen gulden in veiligheid

Datum nieuwsfeit: 01-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Gemeente investeert 2,1 miljoen gulden in veiligheid

De brandweerorganisatie heeft een beleidsplan opgesteld. In het plan is het risicobeeld van onze gemeente opgenomen en zijn taken en verantwoordelijkheden in beeld gebracht. Het beleidsplan brandveiligheid en hulpverlening is vastgesteld voor de periode 2001 tot en met 2005.

Voor deze periode is door de gemeenteraad een krediet van 2,1 miljoen gulden beschikbaar gesteld om de incidentele achterstanden met betrekking tot planvorming (aanvalsplannen, bereikbaarheidskaarten en rampbestrijdingsplannen) weg te werken. Tevens start de gemeente met het afgeven van gebruiksvergunningen, een vergunning gericht op het brandveilig gebruik van bouwwerken. De personele ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie