Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 01-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 1-09-2000 3e persbericht 1 september 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Bromfietser onder invloed
Op de Marconilaan is vrijdagavond om 19.40 uur een 48-jarige Eindhovenaar bekeurd. Hij reed op een bromfiets en had gedronken. De ademanalyse gaf een promillage van 0,8 aan. Hij kreeg een boete van fl. 180,=.

Eindhoven: Bekeuring voor drinken op straat
Een 38-jarige Eindhovenaar is vrijdagmiddag om 15.00 uur bekeurd omdat hij op de Kerkstraat alcohol zat te drinken.

Deurne: Diefstal uit schuur
Uit een onafgesloten schuur aan het Leegveld zijn in de nacht van donderdag op vrijdag een klopboormachine en een slijptol weggenomen.

Geldrop: Sloper valt van dak
Bij de sloop van een gebouw aan de Perelaar is vrijdagmiddag een 27-jarige man uit Nijmegen van het dak gevallen. Het gebouw, een voormalig wijkgebouw, heeft geen verdiepingen. De man was bezig met het verwijderen van planken van het platte dak. Hij kwam op de betonnen vloer terecht. Hij had verwondingen aan de hand en hij klaagde over zijn schouder. De man is naar het St. Annaziekenhuis overgebracht. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.

Beek en Donk: Aanrijding met vier gewonden
Bij een aanrijding op de kruising Lieshoutseweg Laarweg zijn vrijdag om 13.30 uur vier personen gewond geraakt. Een 52-jarige automobiliste uit Beek en Donk reed over de Lieshoutseweg vanuit Beek en Donk. Zij wilde linksaf de Laarweg in maar moest wachten voor het tegemoetkomende verkeer. Een 53-jarige vrachtautochauffeur uit Valkenswaard bemerkte dit te laat en reed tegen de achterkant van de personenauto van de vrouw uit Beek en Donk. Hierdoor duwde hij de auto op de linkerweghelft waardoor een tegemoetkomende personenauto tegen de andere auto botste. De vrouw uit Beek en Donk en twee inzittenden uit de tegemoetkomende auto raakten lichtgewond. Een derde inzittende van de tegemoetkomende auto raakte ernstiger gewond. De verwondingen zijn niet bekend. De vrachtautochauffeur raakte niet gewond. De inzittenden van de tegemoetkomende auto komen uit St. Oedenrode. De bestuurder daarvan is 45 jaar oud. De gewonden zijn naar het Elkerliekziekenhuis en het Diaconessenhuis gebracht. De weg is tussen 13.45 en 15.00 afgesloten geweest voor alle verkeer.

Waalre: Inbraak in woning
Vrijdag tussen 12.45 en 13.00 uur is ingebroken in een woning aan De Bus. Men is mogelijk met een valse sleutel binnengekomen. Uit de woning verdwenen een halsketting, een schakelarmband, vier oorbellen, een trouwring en fl. 75,=.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie