Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Examen Veiligheid Operationeel Leidinggevenden VCA Cito

Datum nieuwsfeit: 01-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Cito

Examen Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA)

Vanaf heden bieden wij naast de examens Basisveiligheid VCA en Veiligheid voor Leidinggevenden VCA ook het examen Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA aan.
Het examen is bedoeld om de leidinggevende, die niet in het bezit is van het certificaat 'Basisveiligheid VCA' , de mogelijkheid te bieden om zich in één keer met één examen te kwalificeren. Het examen is gebaseerd op de eindtermen uit de kwalificatie 'Veiligheid voor Leidinggevenden VCA' én de noodzakelijk geachte eindtermen uit 'Basisveiligheid VCA'.

Het examen Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA bestaat uit 50 driekeuze-vragen en de afname duurt 1,5 uur. Ook voor dit examen gelden twee afnamevarianten. U kunt zich aanmelden voor een open inschrijving of voor een zogenaamde in company afname.

Het examen Basisveiligheid VCA is inmiddels aangepast aan de gewijzigde eindtermen. Dit houdt in dat de module 'lassen' is vervangen door de module 'Elektriciteit'.

Zie voor meer informatie ook veiligheidsexamens.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie