Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Maxdata brengt nieuwe hoge resolutie lcd-monitor op de markt

Datum nieuwsfeit: 01-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MAXDATA BRENGT NIEUWE 17-INCH HOGE RESOLUTIE LCD-MONITOR OP DE MARKT

Amsterdam, 1 september 2000 - MAXDATA heeft haar Belinea LCD-monitorproductlijn verder uitgebreid met de Belinea 10 17 10. Deze nieuwe 17-inch LCD-monitor komt vanaf september 2000 op de markt.

De Belinea 10 17 10 garandeert niet alleen een krachtig beeld door de resolutie van 1280 x 1024 dots, maar ook door de schermgrootte, die doorgaans alleen bij 18-inch schermen mogelijk is. Met een beelddiagonaal van ruim 43 cm is de monitor geschikt voor gebruikers die tegelijkertijd met verschillende applicaties werken, die hoogwaardige weergave vereisen. Op basis van deze kenmerken is de 10 17 10 bovendien erg geschikt voor Web- en grafische ontwerpers en voor toepassingen binnen de verzekeringsbranche en de financiële sector.

De nieuwe 17-inch LCD-monitor biedt een helderheid van 235 cd/m², een contrastratio van 400:1 en een breedbeeldhoek van 160° horizontaal en 135° verticaal. Verder heeft deze monitor ingebouwde luidsprekers, een optie voor een USB-hub en voldoet hij aan de VESA FPMPMI-standaard.

De prijs van de Belinea 10 17 10 is Hfl. 4.700,- inclusief BTW. De monitor is ontwikkeld volgens de laatste ergonomische en energiebesparende standaarden en heeft een TCO 99-certificering. De Belinea-monitor wordt geleverd met drie jaar omruilgarantie (inclusief panel en backlight) en maakt deel uit van het Belinea Premium Service-programma. De Belinea 10 17 10 is vanaf september 2000 verkrijgbaar bij alle geautoriseerde dealers.

MAXDATA
MAXDATA, genoteerd aan de Neue Markt in Frankfurt, heeft zich ontwikkeld van een gerenommeerde leverancier van computerhardware tot een 'e-business supplier'. Het bedrijf richt zich op het bieden van complete technologieoplossingen aan bedrijven. MAXDATA produceert Belinea-monitoren, MAXDATA-PC's, -notebooks en -servers en verkoopt deze uitsluitend via resellers en distributeurs.
MAXDATA behaalde in 1999 een omzet van ruim 2 miljard D-mark. Het bedrijf heeft vestigingen in Oostenrijk, Zwitserland, Groot-Brittannië, Nederland en Frankrijk. De producten van MAXDATA zijn beschikbaar in ruim 30 landen in Europa.
Meer informatie is te vinden op www.maxdata.com

Voor meer informatie:

MAXDATA Benelux B.V.
Emile Schmeits
Tel.: 020 - 31 13 228
E-mail: (emile.schmeits@maxdata.nl)

Lammers van Toorenburg PR
Judith Houtzager / Julia Vonno
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: (judith@lvtpr.nl) / (julia@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie