Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 01-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 1-09-2000
1e persbericht 1 september 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Gewelddadig
Een 32-jarige man uit Eindhoven is donderdag om 23.45 uur aan de Boschdijk aangehouden. De verdachte had een huisgenote mishandeld. Bij aankomst van de gewaarschuwde politie vluchtte de man uit de woning, maar kon even later worden aangehouden. De politie heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis begeleid voor behandeling van haar verwondingen. De verdachte is ingesloten.

Eindhoven: Onder invloed
Een 33-jarige automobilist uit Eindhoven kreeg in de nacht van donderdag op vrijdag een rijverbod van één uur omdat hij rond middernacht op de Groenewoudseweg onder invloed reed. Bij een ademanalyse blies hij ruim 0,5 promille. Een 35-jarige man uit Schijndel werd rond 1.25 uur aangehouden omdat hij onder invloed over de Grote Berg reed. Van hem is een bloedproef afgenomen, hij kreeg een rijverbod van acht uur en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Deurne: Vechtersbazen
Donderdag zijn een 16-jongen en 22-jarige man uit Deurne aangehouden. De twee worden ervan verdacht een 42-jarige plaatsgenoot mishandeld te hebben nadat deze een beginnende vechtpartij had gesust. Dit vond woensdagavond rond 20.30 uur in een gelegenheid aan de Schelde plaats. De 42-jarige man uit Deurne had een van de betrokkenen bij de vechtpartij buitengezet en werd door deze en zijn 22-jarige plaatsgenoot geslagen en geschopt.

Deurne: Sleutelbos verdwenen
Donderdag rond 19.00 uur is in een winkel aan de Kerkstraat een sleutelbos uit de jaszak van een medewerker gerold. Een groepje van ongeveer zes personen hield de medewerker bezig en werd handtastelijk. Na het oponthoud van deze mensen bleek een sleutelbos uit de zak van de medewerker te zijn gerold.

Helmond/Beek en Donk: Tweede verdachte valse creditcard aangehouden Een 21-jarige Helmonder is donderdag aangehouden als tweede verdachte van het tanken met een gestolen credit card bij een tankstation in Beek en Donk op dinsdag 22 augustus jl. Hij is voor onderzoek ingesloten.

Helmond: Openbare schennis
Aan de Baroniehof ontdekten bewoners donderdag rond 21.45 uur een geheel ontklede man die met een bedekt gelaat zichzelf bevredigde. Na een aantal minuten liep hij rustig weg richting de Meent.

Breugel: Aggregaat weg
Donderdag is tussen 11.30 en 19.00 uur uit de schuur van een woning aan de Tweelingenlaan een stroomaggregaat, met een waarde rond de fl. 4.000,- gestolen. De deur van de schuur werd opengebroken.

Sterksel: Insluiper overlopen
In een woning aan het Groen overliep de zoon des huizes donderdag rond 21.30 uur een insluiper. Aan de achterzijde van de woning ontdekte hij een onbekende man in de keuken. Toen hij de insluiper aanriep rende deze weg naar de achterzijde van de tuin. De twee raakten verwikkeld in een worsteling waarna de insluiper wegvluchtte. De politie onderzoekt de zaak.

Eersel: Aanrijding onder invloed
Een 46-jarige man uit Lommel bleek onder invloed nadat hij donderdag om 21.45 uur bij een aanrijding op de Provinciale weg 316 betrokken was. Hij reed bij de kruising Provinciale weg/Postelseweg achterop een personenauto die voor het rode licht stopte. Deze personenauto werd bestuurd door een 70-jarige automobilist uit Waalre die vanuit de richting Hapert kwam. Een in zijn auto zittende vrouw klaagde na de aanrijding over pijn in haar nek en hoofd. Bij een ademanalyse blies de 46-jarige automobilist 1,35 promille. Zijn rijbewijs is in beslag genomen.

Bergeijk: Gewond na uitwijken
Een 20-jarige fietser uit Bergeijk is donderdag gewond geraakt aan zijn been nadat hij uitweek voor een tegemoetkomende brommer. De fietser reed over het fietspad Eykereind richting Westerhoven. Bij de rotonde kwam hem een bromfietser tegemoet. Om een aanrijding te voorkomen week de fietser naar links uit en kwam tegen een bloembak.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie