Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoemingen bij Q & I

Datum nieuwsfeit: 01-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht t.a.v. redactie personalia

Rik van Winzum (38) is 19 juni jl. benoemd tot sales director van Q&I Networks in Maassluis, gespecialiseerd in netwerktechnologie. Hiervoor was Van Winzum divisie manager bij Q&I Networks. Eerder was hij werkzaam bij o.a. Koning en Hartman, KPN, Spider Systems (Shiva), Nortel en Cisco.

Robert Wijmans (40) is per 1 augustus als chief financial officer in dienst getreden bij de Q&I groep. Wijmans was een van de oprichters van Auto Recycling Nederland en was tot voorkort controller bij Grootint bv.

Peter Zuijdervliet (39) is sinds 7 augustus werkzaam bij Q&I Networks als Sales Manager Overheid & Dienstverlening. Hij werkte eerder bij Koning en Hartman, BSO/Origin, Racal Datacom en Technolution. Zuijdervliet vervulde daar verschillende functies op het gebied van technische verkoop, sales en marketing.

Over Q & I
Q&I levert innovatieve producten en diensten op het gebied van communicatietechnologie. Zij streeft er naar om een kenniscentrum te zijn en met haar klanten partnerships te realiseren waarbij zij niet alleen producten en diensten levert, maar tevens optreedt als adviseur, daarbij anticiperend op de te verwachten trends en ontwikkelingen. Q&I bestaat uit vier divisies, Q&I Consultancy, Q&I Networks, Q&I Remote Beheer en Q&I Services. In 2001 gaat Q&I verhuizen naar een nieuw pand in het Delftech park in Delft.


Voor de redactie:
BERG KLEIJN Communicatie C.V.
Hanneke van den Ende, tel: 070 351 2464, hanneke@berg-kleijn.nl

Q & I
Peter Groeneveld, tel: 010 592 2211, 06 53932066, (peter.groeneveld@qi.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie