Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De tapdanssensatie uit Australië Tap Dopgs komt terug

Datum nieuwsfeit: 01-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Delft, 1 september 2000

TAP DOGS
De tapdanssensatie uit Australië komt terug !

Na het overweldigende succes van de eerste Nederlandse tournee in 1999, komt het van oorsprong Australische tapdansgezelschap 'Tap Dogs' voor een uitgebreide tournee terug in september en oktober 2000! De 75 minuten durende show is de herleving van tapdans die inslaat als een bom.

Tap Dogs begon met zes stoere mannen uit de staalstad Newcastle ten noorden van Sydney. De enorme vaart, snelle taps, de stevige live-muziek (percussie en gitaar) en de charmes van de macho-tapdansers zorgen er samen voor dat het publiek in een uitzinnige stemming de zaal verlaat.

Tap Dogs veroverden in sneltreinvaart de wereld met hun ongekende tapshow die het sterke en krachtige van het mannelijk werkvolk combineert met de precisie en het talent voor tapdansen. De show wordt simultaan opgevoerd in verschillende plaatsen over de hele wereld met gezelschappen in Amerika, Australië en Engeland.

Het succes van Tap Dogs in Europa is ondertussen stevig gegroeid. De pers heeft de Tap Dogs enthousiast geprezen:
'Tap Dogs; pure krachtpatserij...laat zien dat tapdansen niet altijd elegant en verfijnd is'
(De Telegraaf)
'De show van de Tap Dogs zindert, trilt en dendert vijf kwartier lang, opgestuwd door stevige rockmuziek en stalen ritmes' (Algemeen Dagblad) 'Tap Dogs is the hottest show on legs' (Time Out, London) 'Spectacular! Triumphant! An amazing achievement!' (The Los Angeles Times) Voor meer informatie, interview-aanvragen, foto's en speellijst;

Mojo Theater Productions
Afdeling Publiciteit
Tel: 015-2159415
Fax: 015-2130920
E-mail: (info@mojotheater.nl)
Internet: www.mojotheater.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie